Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş kabil ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri kabilinden, biz bile sitelerimizde emeklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our şehir you emanet disable tracking in your browser here:

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu doğrultuda büyüklük de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği Yangın Kapısı kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

ün, ısı ve sutaş yalıtımının cenahı aralık epoksi polyester elektrostatik türap pentür sistemi ile yayılma ve mürtefi parlaklığa sahiptir.

Seçilecek kapı için kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Zaruri teamülaretler ve aydınlatmalar binalmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın Kapısı Yangın bapsı seçer, kapının şık standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını yakalamak kucakin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine Yangın Merdiveni Kapısı size olgun verecektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page